Annandagen

Den sista dagen på långledigheten,
blir nog också ganska stilla.
Jag plockar fram och plockar undan.
Några ljuslyktor ställs undan och fram kommer småljus istället.


Vårljuset ger sig till känna.
Det är jag inte ensam om att tycka om.
Det har varit bra att vara ledig.
Och det är en dag kvar,
Jag ska måla och plantera.
Vad gör du?

Kram Hannis

13 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så skönt med en lugn dag. Hör är det dax för en tur på Österlen med mannen och lilla vovven. Ha en fin sista ledig dag. Kram Pernilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det känns som helgen varit väldigt lång, fast det har den ju. Jag jobbar inte förrän onsdag, och idag blir det försenat påskfirande här. Så skönt han ligger och sussar din pälsboll.
Kramar/AM

Choices by Annie sa...

Låter som om du har en härlig dag framför dig. Här ska röjas, planteras samt inhandla sättpotatis. En härlig dag helt enkelt;)

Kram
Annie

Maria O sa...

Det ser så mysigt ut hos dig och det låter som att du har en lugn och skön dag framför dig. Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra idag, ska nog försöka att ta dagen precis som den kommer och jag säger som du, det har varit bra att vara ledig.
Kram Maria

Hemma på Sjuan sa...

Mysiga bilder. Här ska jag träna, promenera, fixa i ordning i tv rummet nere, tvätta, promenera m vovvarna och försöka få en hel del datortid ja den försvinner nog den här dagen också... Kram Suss

Helena sa...

Så skönt med en lugn dag! Det ska jag också ha idag med. Vackra och stillsamma foton med det fina morgonljuset. Fin dag till dig!

Pemsplatser sa...

Det låter som en skön ledig dag:) Jag ska piffa och pyssla lite sen kommer J och Lovika hem och då ska jag krama dom. Sen ska vi nog hänga ute i det fina vädret. Kram till dig. /Emma

HönaPöna sa...

Stilla... jag gillar det.
Här skiner solen idag och jag tänker att det blir till att vara ute i trädgården. Fast mannen envist upprepar att det är röd dag och att vi bara borde ta det lugnt. Men lite pysslande tror jag nog går bra.
Ha en skön annandag!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Visst har det varit en skön ledighet, här har vi haft sol hela påsken, underbart. I eftermiddag ska jag fotografera lite och ikväll kommer svärmor på lite grillat, mysigt.
Önskar dig en fin dag.
Kram Pia

annika sa...

Så härligt med en extra dag! Jag har yogat länge, ätit frukost länge och nu blir det trädgårdsarbete. Svag och stillsam sol. Allt gott till dig!

Kia sa...

Rensa lite i rabatten ute i väntan på att mannen ska komma hem från sin fiskemorgon. Sen blev det takbygge för vedförrådet. En utedag!
I morgon är det jobb i hela 2 dagar sen påsklov igen.
Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Nilla Q sa...

Härliga bilder! Ja, påsken är lugn och skön, man behöver inte göra så mycket, bara vara ledig och äta godis:)

Kram Pernilla

Anna sa...

Och Pälsbollen. Han smälter in i ditt milda fina hem. /Fin tisdag kväll till er!