Pyssellusten

Det där med att pyssla.
Den lusten går minst sagt upp och ner.
I helgen kom den tillbaka för min del.
Och då blir det en lätt besatthet.Tycker så mycket om det.
Att bara få sitta där och sprida pärlor omkring mig.
I en egen värld.
 
Måndag, ny vecka att uppleva.
En bra sån till er.
Kram Hannis
 


12 kommentarer:

tinajo sa...

Jag har inte pysslat på länge - för ett år sedan och lite mer så höll jag hela tiden på med något så det vete 17 vad som hände. Suget lär dock komma tillbaka även för mig när tiden är rätt. :-)

Hemma på Sjuan sa...

Tycker du är så duktig på att pyssla. Jag gillar också det men inte med för små pillsaker :) Kramis Suss

Pemsplatser sa...

Ja det verkligen i vågor det där... Jag är inne i ett hyfsat pysselmood för tillfället faktiskt. Hoppas du får en fin måndag. Kram Rmma

LÁrt de Vivre sa...

Det är ibland som man hamnar i en egen värld, där man omsveper sig bara med sin kreativitet, det är en superskön känlsa. Själv hamnade jag bakom symaskinen och pysslade lite i helgen.....

Kram Kajsa

HönaPöna sa...

Härligt när pyssellusten kommer... min kommer bara korta stunder, kanske beror det på att jag är rätt stressad för tillfället. Med roliga saker, men ändå stressad.
Nåja, jag kladdade med gips häromdagen, och mer ska det bli. Roligt!
Det låter så härligt att få sprida pärlor omkring sej.
Ha en fin måndag Hannis!
Kram...

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Snyggt med såna pärlor och så tofs som avslut, du är duktig på och göra smycken. Det är allt flera snäpp över pyssel detta.
Kramar/AM

Kia sa...

Det är som allt annat som går upp och ner. Jag skulle vilja pyssla men har ingen lust. Kommer på saker jag vill göra men har ingen ro att göra dem. Fast jag egentligen har tid. Konstigt det där.
I sommar hoppas jag hitta lusten att gjuta igen. Blev ingenting förra sommaren, inte sommaren innan det heller tror jag. Men den innan det blev det massor.
Jag har idéer som bara ligger och väntar på att få komma ut så en vacker dag kanske de får det.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Flower of Fame sa...

Visst är det rogivande. Så fint med den benvita tofsen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Therese sa...

Så fint at du pyssler igjen, jeg vet det gjør deg godt!

Min kreativitet forsvinner når jeg er for sliten, og jeg har akseptert at det er slik for jeg vet at det kommer tilbake når kroppen orker.

Ønsker deg en myk dag, Hannis. Håper den byr deg på en god stund.

Villa Freja sa...

Jag älskar att pyssla men har svårt att hitta inspiration. En utmaning minst sagt eftersom jag undervisar minst en lektion i veckan i just bild/pyssel.
Ska bli skönt att gå lärarlyftkurs i höst och komplettera med just bild.
Kram.

Jennica... sa...

Mitt pysselsug försvann för rätt länge sedan. Det var i samband med att jag och min väninna hade en webbutik där vi sålde egengjorda smycken bland annat, men även andra saker. Både inköpta och egengjorda. Det var superkul, men av olika anledningar så la vi ner. För mig var ett av skälen att jag inte tyckte det var kul längre, det blev för allvarligt och belagt med för mycket press. Och att pyssla under stress med en massa krav, det är inte min melodi.

Det har faktiskt tagit väldigt lång tid att få tillbaka suget. Det börjar komma tillbaka och jag pysslar mycket med min lilltjej som är en riktigt pysslare. Men jag längtar till jag verkligen känner för att plocka fram mina parlor igen! Och vara fri från alla krav...

Kram Jennica

Mamma C sa...

Finns inget bättre en när pyssellusten infinner sig.
Kram Mamma C