En liten present

Jag har en vän som anser mig vara ett hopplöst fall när det gäller kalendrar.
Och jag håller med till viss del.
För att få mig att använda en på riktigt så har hon köpt en specialare.
Hon är lite less på att jag dubbelbokar saker...

Alltså galet fin!
Hela kalendern är full av "MÅ BRA".
Tips och trix, målbilder. Frågor om hur man tar sig vidare.
Hur sätter man upp mål och tar sig dit.
Jag älskar sånt, utveckling av sinnena och livet.
Vilken present!


Jag gillar att skriva.
Har lite svårt för att allt ska finnas i en telefon.
Så den här kommer jag att använda helt klart.

Hur gör ni?
Digital kalender eller skrivande med penna?
Eller har ni inte någon kalender alls?

Kramen Hannis

22 kommentarer:

Good Enough sa...

Vilken fantastisk kalender! En vacker present. Jag har digital kalender. Utan den skulle mitt liv rasa :-) Men jag älskar böcker så jag har två jag skriver i. En där tankar, upplevelser o funderingar skrivs. En sorts livsbok. Och en "jag är bra bok" som jag skriver i varje kväll. Som en dagbok över känslor o upplevelser.
Fin dag till dig vännen. Nu yoga.
Namaste /M

Anna S sa...

Ja, en verkligt fin kalender! Så bra
att ha olika tips , frågor till sig själv och inspiration till hands. Visste intr att det finns sånt integrerat med almanacka.

Jag har min kalender i ett program i mobilen. Så att jag kan sätta larm innan/inför att jag ska göra något. Har även en riktig liten fickplanerare som jag tar med mig då jag ska sätta upp en ny tid. Jag skiver dubbelt, alltså en gång i båda två för att säkert komma ihåg.

Idag är det tröttmössa här. Var hos terapeuten igår vilket var välbehövligt. Somnade sen klockan nio. Behövde sömnen också.

Kramen till dig

HönaPöna sa...

Vilken fin... jag har en almanacka i köket. Resten försöker jag hålla i huvudet, vilket går sådär... Men min man är bra på att ha ordning på saker och ting, vilket är bra eftersom han jobbar så oregelbundna tider, så han är min kalender. Funkar ändå ganska fint!

Flower of Fame sa...

Så fin kalender. Jag är då den som fortfarande använder papper och penna. Kom ihågsaker skriver jag alltid på lappar. Glömmer bort om det finns i telefonen. Ha inte lärt mig att titta där. Ha en mjuk dag Kram Pernilla

wintwig´s sa...

Jag börjar så fint att skriva i en riktig kalender, det brukar hålla ett tag, sedan ebbar det sakteliga ut. Tyvärr. Men min digitala kalender skulle jag inte kunna vara utan.

Melody and M.E sa...

En kalender jag aldrig sett, men ska titta efter den för den ser ju ut att vara den perfekta julklappen!
Själv kör jag med både hängslen och livrem!
Har en filofax som jag skriver i, en väggalmanacka i köket som jag skriver på och så almanacka i mobilen som synkar med min dator!
Ändå blir jag glad när jag får påminnelser i form av sms och mail när jag ska göra något! Som igår när det kom mail med påminnelse att jag ska till frissan kl 9 idag!
Kram M.E

Anci sa...

En fin present !
Jag använder faktiskt helst vanliga kalendrar, fast jag börjar känna mig gammeldags. Jag kan inte riktigt ta till mig det digitala i det fallet.

Egentligen har jag tre, en hemma, en på jobbet och i mailen på jobbet...

Kram
Anci

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den var fin, en gåva med omtanke. Jag har kalender, tittar varje morgon. Sen får jag försöka minnas under dagen.
Kramar/AM

Birgitta sa...

Underbar present :))
Själv har jag en i köket,en stor en att skriva upp & kom ihåg saker.Letar just efter en ny till nästa år ,,,

Fina dagen & ha de'Bäst
Kramen/

Mamma C sa...

Hart en egengjord kalender i köket. Har svårt för telefonens kalender.
Det var en fin present.
Kram Mamma C

Jennica... sa...

Jag är en riktig kalendernörd och älskar att skriva i dem med fina pennor! :)

Jag har en papperskalender, där jag skriver upp allt. Både jobbmöten och privata saker. Sedan har jag en digital på jobbet, med jobbmöten, som jag delar med mina kollegor. Sedan har jag faktiskt en digital privat också, som jag delar med tjejernas pappa så att vi tillsammans har koll på dera aktiviteter, skol- och dagisgrejor och så.

Men faktiskt inga problem för mig, som gillar att skriva. Både med pennar och papper och digitalt.

Denna var superfin!! Vet du var den kommer från? Jag försöker hitta fina nya varje år.

Kram Jennica

Pia sa...

Åh vilken kanonfin kalender!! Ja jag kör dubbelkommande, eller t.o.m trippel. Digital, vanlig och familjealmanackan vi har på väggen. Men den jag använder mest är den digitala.
Kramen

Helén i Vilrummet sa...

Vad fin!
Egentligen gillar jag papper, små böcker och kalendrar och fina pennor. Men jag har upptäkt att jag har bäst koll när jag har det i mobilen, den har jag ju alltid med mig. Och på så sätt kan jag synka min jobbkalender med min privata utan att behöva släpa med mig en bok i handväskan överallt. Men visst är det fint och egentligen gillar jag pappers mycket mer.
Kram Helén

Maria - Snickaregården sa...

Vilken fin kalender. Jag gillar papper och penna så jag skriver upp allt. Sen har jag telefon som påminner mig och lätttillgänglig att göra en notering tills jag kommer hem till kalendern.
Kram Maria

Choices by Annie sa...

Men du vilken härlig kalender. Jag älskar kalendrar och om det är något jag kanske överkonsumerar så är det just av denna vara. Jag kan inte ha mitt liv i en telefon utan måste ha det nedskrivet. En sådan där kalender måste jag nog ha;)

Fin dag till dig
Kram
Annie

Finurliga Fröken sa...

Men så fin! Jag har alltid en kalender och brukar beställa en personlig. Men när jag såg den här så klickade jag faktiskt hem en direkt. Den ser och låter fantastiskt bra! Kram.

Pemsplatser sa...

Å vilken jättefin kalender, så himla härligt med en massa må bra-tips:) Jag skriver helt klart hellre än använder telefonen. Kommer ihåg så mycket bättre det jag en gång skrivit för hand:) Kram

Ann-Sofie Sojka sa...

Jag kommer aldrig släppa min almanacka! Jag är den som har pos it lappar överallt när jag jobbade på kontor. ;)

Huset på Backavägen sa...

Jag måste ha en papperskalender. Den blir lite som en minidagbok också för jag har dessutom sparat alla :-) Men jag sätter larm i mobilen för att bli extra påmind ibland.
Kram Anki

Villa Freja sa...

Jag måste måste ha en riktig kalender. Telefon i all ära men inte som kalender. Där är jag inte än. Kram.

Rosa i huset i vitt sa...

Fin kalender...vi får en av våran chef varje år..och den användder jag flitigt skriver in allt där som jag ska göra och mina arbetstider..då jag jobbar på 6veckorsschema och inte jobbar lika nån vecka,skulle aldrig klara mig utan den
ha en fin helg
kram Rosa

anettan sa...

Vilken fin present. Jag använder papperskalender....Kram Anette