Lite fasta

Tack för alla fina ord om kaftanen!!

Det här året så har jag ätit ganska mycket mediciner.
För dom där lederna som inte vill som jag alla dagar.
Operation, dålig mat och annat tjafs har hjälpt till.
Kroppen känns i olag.
Verkligen olag...
Så from idag börjar jag en fasta.
En lagom kur, på tre dagar.
Ekologiska juicer,plus egengjord färskpressad.
Buljong och te.


Fasta i tre dagar.
Jag tror det blir bra för mig.
Och man ska vara extra snäll mot sig själv när man gör sånt här.
Det ska man i och för sig ofta ändå tycker jag.
Så jag laddar med ljus som luktar gott.
Ansiktsmask, oljor och rökelser.
Och mjuka böcker.

Arbetskamraterna vet om det.
En av dom funderar på att ta semester.
En frågade:
Behöver jag förbereda mig på något sätt?
Så höga tankar har dom om mig.
Med glimten i ögat förstås.

Har ni fastat någon gång?

Kram Hannis

Ps. Anna.S, om man får ont i käkarna då har det varit kul!
Alltså såna skratt sitter kvar i själen.
Härligt att läsa!
Kram till dig

11 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Har aldrig fastat. Men det låter väldigt positivt, så man blir av med alla slaggprodukter. Du är modig som gör det. Lycka till. Ha en mjuk dag Kram Pernilla

Choices by Annie sa...

Hejja dig. Måste säga att fasta trots allt var fantastiskt men nästa gång ska jag planera in den under tre dagar som jag inte har min mens och med den migrän. (det var ingen jättebra kombination men det gick) Viktigt att vara extra snäll mot sig själv, ska man alltid vara men lite extra när man fastar.

Lyckliga fastedagar till dig.
Kram
Annie

Pemsplatser sa...

Jag har funderat flera gånger på det där, men vet inte om jag klarar av det. Jag är alltid såå hungrig!! Men hoppas det funkar bra för dig, känns säkert riktigt fräscht i kroppen sen:) Men hello, vilken snygg kaftan, så himla duktig du är:) Kram till dig

HWIT BLOGG sa...

Ser riktigt gott ut och visst skulle man behöva en liten "utrensning" ibland...
Jag har aldrig testat att fasta, vet inte om jag klarar att vara hungrig men jag brukar boosta på med smothies och vitaminer då och då och mår bra av det!
Önskar dig 3 sköna dagar, berätta hur det går!
Kram på dig,
Titti

Jennica... sa...

Hahaha! Vad kul! Att de frågar om de ska förbereda sig! Det är kärlek det! :)

Kram!

Melody and M.E sa...

Jag vet inte om jag kan kalla det för fasta, men efter jag ramlat och landat på näsan och tänderna, fick jag inte äta fast föda på dryga 14 dagar.
Det var tuffa veckor, men jag jobbade inte, utan låg hemma i soffan och tyckte rysligt synd om mig själv medan mannen försåg mig med nyttiga drycker som jag fick äta med en liten silikonsked!
Lycka till!
kram M.E

Kia sa...

Höga tankar eller så känner dom dig! :) Brukar du bli grinig om du är hungrig?
Kan vara bra att rensa lite. Har aldrig provat att fasta.

Stora tjejen har flyttat och om 11 dagar åker vi dit och hälar på och fyller på med proviant antar jag. Ska få en lista på vad som ska med. Kul är det!

Lycka till med fastan.
Kram Kia

Anna S sa...

Hej Hannis, ja verkligen, skratt som man får ont i käkarna av lämnar verkligen ett spår i en, ett inre leende när man tänker tillbaka på det. Jag kan komma att tänka på ett visst skämt och börja skratta högt för mig själv. Helst inte utomhus , bland andra dock. Det är lite misstänkt. ;-)

Det låter som att du tar väl hand om dig. Smart och helt rätt tänkt att ladda upp med må bra- saker hemma, som rökelser, teer, ljus när du tänker göra fastan. Jag har aldrig fastat en hel dag p g a sjukdom. Men har också gått upp p g a mediciner och behandling. Det är svårt när ens kläder inte passar en och när man inte känner igen sig själv riktigt.

Min syster är i stan.Hon ville att vi ska göra hemma-spa någon dag innan hon åker. Hon bad mig att jag ska noppra hennes ögonbryn! Så stort ansvar är svårt att ta..Jag vet hur jag ska noppra mina egna, men någon annans? Om det går åt pipsvängen. Dagens lyxproblem! ;-)

Önskar dig en fin vecka. Ta väl hand om dig! <3

anettan sa...

Fasta? oj oj det hade jag aldrig klarat. Hoppas du känner dig bättre snart. Kram Anette

Tatjanis sa...

Alltså, jag börjar ju genast fundera... kanske skulle jag också testa. Det är nog bra, det tror jag men jag blir lite orolig för hur jag kommer att må o humöret... Humöret funderar jag på... ska läsa in mig i ämnet - följer dig o ser fram emot en sammanfattning. Hoppas att det gör det du behöver för dig.

Fin dag önskar jag dig!!

Kramen

Helén i Vilrummet sa...

Jag har aldrig helfastat, bara kört 5:2 under ett par månader. 2 dagar i veckan med bara 500 kcal/dag. Jag mådde fantastiskt bra. Kände mig full av energi. Men jag är inte överviktig och kände att då jag gick under 60 kg på mina 170 cm blev det för mycket. Men jag skulle nog behöva rensa ur kroppen lite efter sommarens alla godsaker.
Kram Helén