Den här sommaren

På landet med vänner så blev det så att vi fick rensa rabatter...
För att få något att dricka i värmen.
Så vi stod några stycken med rumporna i vädret innan vi blev belönad.
Om det blev en noggrann rensning törs jag dock inte skriva under på.


Den här sommaren slår rekord känns det som.
I sol, varma nätter och vara ute hela tiden.
Hemmet har blivit platsen man är hemma och vänder på.
Livet känns väldigt enkelt.
Och den fortsätter, den här sommaren.
Trots att vardagen är tillbaka så märks det att dom flesta 
njuter så mycket det går. Ute i värmen.
Jag är kär i just det.
Att se människor njuta av livet och att njuta själv.

Hoppas att ni har haft en bra helg/Kram Hannis

10 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Visst är det så man vill ha kvar det så länge man kan. Vill inte det ska ta slut. En fin dag till dig Kram Pernilla

Hemma på Sjuan sa...

Härliga bilder! Visst är det härligt om sommaren kan fortsätta efter jobbets början med härliga kvällar och helger. Kram Suss

Melody and M.E sa...

Tack för tipset om att gästerna ska få jobba lite innan de får något i glasen! Finns en del rabatter som behöver rensas! Blir att bjuda in grannarna på en drink.
Önskar dig en riktigt fin vecka med härliga kvällar att njuta av!
Kram M.E

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Sista bilden med öppna fönster kan symbolisera denna sommar, så har det sett ut. Kan tänka mig att rensa ogräs blir roligare om man är flera.
Kramar/AM

HönaPöna sa...

Visst är det härligt...Men här vaknar vi faktiskt upp till regn idag. Men vad gör väl det. Sista lediga dagen tillsammans, mannen är bortrest en vecka och jag ska ta med barnen till leklandet. Då går regn fint. För mina växter behöver det, så tänker jag.Ha en härlig måndag!

Choices by Annie sa...

Visst har det varit en helt fantastisk sommar. Njuter i fullo fast idag njuter jag faktiskt av regnet, njuter av att få vara inne en stund. Det är skönt det med ibland. Gillar variation;)

Fin dag på dig
Kram
Annie

Therese sa...

For en fin tur dere må ha hatt. Jeg liker så godt måten du tar bilder på, du knipser detaljene som utgjør helheten og forteller historier på en annen måte. Iallefall i mine øyne..

Her jeg bor tror jeg høsten har kommet, det regner og blåser mye og det blir mørkere og mørkere på kveldene. Jeg kjenner jeg liker det, og trenger det.

åse sa...

Visst har vi haft en underbar sommar, det är bara att njuta vidare när arbetsdagen är avklarad, ta tillvara varje minut. Kram åse

Kia sa...


Ja, vilken sommar vi har fått!! Man kan inte klaga. Varmt och soligt hur länge som helst. Barnen är som fiskar i vattnet och kläder har nästan känts överflödigt. Super härligt helt enkelt!

Hur blev tusen och en natt dräkten? Temat har kanske ändrats från hur vi tänker att det är? Jag tänker också kuddar och typ såna där tofflor med tofs fram, inte högklackat.

För M kommer det nog bli jätte bra. Vi har redan bokat in att vi ska hälsa på i slutet på augusti. Då får jag väl ta med sånt som vi inte fixat innan. Hon vill ha nån matta men ska mäta rummet först Lite sånt och matchande kuddar på sängen.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Johanna Stålros sa...

Ja den slår verkligen rekord- att amma i 35 gradig värme;) jag flyyyyyter bort hihi. Men jag klagar inte kvällarna är fantastiska och vi letar oss ut i gräset då där vinden blåser lite på oss och skrattar tillsammans;) ♥ Kärlek